Vasárnap eredetileg pihenőnap lett volna, de az élet úgy hozta, hogy a szombatot végig a munkahelyemen töltöttem, a hét közepéről pedig még volt egy elmaradt bringázás. 

A három megmaradt edzést összerakva egész kellemesen alakult a délelőtt! 

Reggel 6:30-kor megcsináltam a gyerekek reggelijét, kiraktam a ruhájukat, beállítottam nekik a szórakoztató elektronikát, majd irány Aquaworld

A fedett 25 méteresben ilyenkor kicsit sokan vannak, de konfliktus nélkül, udvariasan kerülgettem egy órán keresztül azt a 3-4 bácsit és nénit a sávomban, akik kutyaúszásban nyomták. A hangulatnak megfelelően nekem sem volt kedvem előadni Darnyi Tamást, így csak egy óra gyorsúszás volt a terv kényelmes tempóban. A lenyomott 2700m nyílt vizen kb. 2600 métert ért volna, de legalább nem fáradtam el. 

Innen gyorsan haza. A gyerkőcök már fent voltak és a nappaliban játszottak. Ilyenkor nekem a legfőbb feladatom, hogy cerberusként védjem a lépcsőfeljárót, hogy hagyják aludni az anyjukat. Kicsit elkéstem, már volt egy kis fel-le rohangálás, de még menthető volt a helyzet. Beállítottam a laptopon egy filmet magamnak, nekik a tévét, majd fel a bringára. A hangzavart egy fülhallgató hosszabbító kábellel sikerült áthidalnom. Ez volt az első igazi görgőzés, eddig csak a köredzést próbáltam ezzel az eszközzel. Tökéletesen működik, elég csendes is, de másfél óra pont elég ebből. A cél egyébként 80-as pedálfordulat mellett 130-143/min pulzuszóna volt. Az átlag végül 135/min lett. 

Közben felkelt Timi és megjött anyósom is, úgyhogy átadhattam a csipet csapatot. A bringa-futás váltás persze nem versenykörülmények mellett ment, így bő 24 perc kellett, amíg elkezdtem a futómozgást. Ebben benne van egy 600 méteres felvezetés is az IM pályára. Az IM pálya a közelünkben kijelölt 3500m-es futópálya a házak között, ami nagyon hasonlít a nagyatádi helyszínre. Három kör egy óra alatt nehézség nélkül ment, a 10.5 km 5:53-as tempóval 149/min átlagpulzussal. 

Elégedett vagyok, mert egyáltalán nem viselt meg ez a nettó 3 és fél órás kombó. Egyedül a bringán kezdtem feszengeni úgy 50 perc után, úgyhogy az alsó fertály szoktatása a továbbiakban alapvető jelentőségű...:))

A bejegyzés trackback címe:

https://op-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr182587764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.01.16. 19:39:28

Szép kis kombót nyomtál! Gratula!

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.01.17. 09:47:06

A szervezés is nagy feladat és kihívás,de úgy látom ebben (is) jó vagy!

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2011.01.17. 10:46:48

@Tepó: @PecsiPeter:
Köszi, próbálok felzárkózni hozzátok! :))
süti beállítások módosítása