18. hét összefoglalás

2011.05.10. 22:32

A hét az előző pénteken bekapott torokgyulladás jegyében telt. Ez elég nagy lúzerség egy IM felkészülés közben, de most ilyen a lapjárás, ez van. Azért próbáltam valamit alakítani, figyelve, hogy alacsony intenzitáson nyomjam.

Az úszás ilyen állapotban és egy nagy adag töltöttkáposztával a gyomromban meglepően jól ment, egyéni csúcs IM távon (1:21:34). Az Effektivitási Index (Golf Index) 45 lett, az eddigi legjobb.  Ezt a Poolmate óra számolja ki, a kisebb érték a jobb. A sebesség és a csapásszám függvénye. A csapásszám 21-22 volt 25 méteren. Mostanában lábtempót is használok, ettől gyorsultam. 

Szombat reggel ügyelet után a gyerekekkel elindultunk az Újpesti Futó-Bringás Fesztiválon egy kb. 1700 méteres futáson. Nagyon jól ment nekik, egyenletesen végigfutották a végén kemény hajrával! Délután apa szigeti futása jött. A 4 kör vacakul ment, fájt a torkom. Tudom nem kellett volna, de ha most 12 héttel a verseny előtt teljesen le kellene állnom megőrülnék! Közben kipróbáltam az új Asics Gel Kayano 17-est. Semmi különös, olyan mint a 16-os. 

Vasárnap jött az eső és az elmaradt bringás csapatás. Bosszantott, hogy így alakult, bár max. 60%-os formában voltam, nagyot nem tudtam volna alakítani. Aztán a délutáni görgőzés helyett váratlanul be kellett mennem melózni, amiből hétfő este tízre értem haza, éjszaka egy másfél órás alvással :).

 A heti eredmény így:  4 óra

Jövő héten újra megpróbáljuk ! :)

 

süti beállítások módosítása