A hét elején a betegség és a baba hazaköltöztetése miatt még tartott a szünet. Szombaton a görgőzés jól indult, de a tervezett 2:30 helyett 2:05-nél abbahagytam még nem éreztem jól magam. Másnap megkíséreltem egy négy körös szigetfutást, de egy kör után szintén éreztem, hogy még nem gyógyultam meg teljesen. 

A heti adag így 2 óra 35 p lett. Nem baj, előbb utóbb jön a feltámadás! :)

 

 

 

 

 

 

A két órás görgőzés után már többet tudok mondani az új nyeregről

A fenék ennél is ugyanakkora felületen fekszik fel, mint a többi nyeregnél, ezért az altestet érő nyomás ugyanakkora. Tehát ez is ugyanúgy nyom, csak nem ott ahol a hagyományos nyergek. Ennél nincsenek elnyomva a fütyköst ellátó erek, ezért tényleg nincs zsibbadás! Egyelőre könyöklő nélkül próbáltam normál országúti bicajon, tehát nem időfutam pozícióban, de gondolom úgy is hasonlóan működik. 

-----

Indul egy amatőr országúti versenysorozat Erste Tour néven. Az oldalukon még nincs sok részlet az egyes futamokról, mindenesetre jónak látszik. Valami rémlik, hogy ezek a futamok már léteztek eddig is, de most összefogták őket. A "felkészülés" menűpontban van néhány okosság, amit érdemes elolvasni!  

-----

Amíg nem tudok újra teljes intenzitással készülni, legalább megpróbálok súlyt csökkenteni. A legújabb hülyeség, hogy naplózom az összes bevitt kalóriát legalább látni fogom hol szúrom el! :)  Találtam hozzá jó kis nyomtatható naplót:  itt

Mindenkinek jó edzést a következő hétre!  

 

süti beállítások módosítása