Vasapu Extrém Duatlon

2011.05.22. 23:12

Megvolt a buli!  Aki ott volt, az tudja, hogy milyen f@sza volt, aki nem, annak a képek és a videó adhat némi támpontot...:) 

Az edzés része: 

Bringa:

112.3km, idő 3:43:00 nettó, állásidő + 22:40, v.avg: 30.22 km/h, szint: 500m. 

A megállásokkal együtt 27.43 km/h átlag jön ki, ami a kemény szembeszelet is hozzávéve szerintem szép teljesítmény. Nagyatádon elfogadnám! 

Depó: 11:40

Futás: 

18.58 km, idő: 2:13:18 nettó, állásidő: + 8:00, tempó: 7:10, szint: 342m.

A megállásokkal együtt 7:36-os tempó jön ki, ami a szintet és a kemény bringát figyelembe véve szintén nem rossz. Erőnlét alapján a 4:30-as IM maraton mindenkiben benne van, aki ezt lenyomta!  

Képek: ITT

Videó (kombinat Géptigrissé avatása): 

  

Végezetül nem semmi, hogy Norbi vette a fáradtságot és összehozta nekünk ezt a bulit! A sok apró részlet kidolgozása nagy szívről és akaratról tanúskodik! A helyszín, a pálya ötlete, a depó (!), az itiner a bringapályához, a futópálya kijelölései, a frissítőautó mind profin volt megoldva. Közben keményen próbálta összetartani a csapatot, ami engem - mivel legtöbbször én maradtam le, főleg a futáson - kicsit feszélyezett, de utólag belátom, hogy jó volt így és ezúton is köszönöm a többiek türelmét! :)

Apropó többiek: szerintem nagyon kemény csapat jött össze, ahol voltak ugyan erőnléti különbségek, de nagyjából mégis "pariban" voltunk egymással (főleg a bringán), ami nagyon motiváló volt és egyben nagy élmény is! Tepó videóján is jól látszik a küzdés 2:57-től ahogy a pofaszélben veretünk! :)  Ez már szinte az NBC hawaii közvetítésére emlékeztet! :) Mostantól pedig amikor indulnék a kamrába csokit zabálni, előtte azt a jelenetet fogom megnézni, amikor utolsónak vonszolom fel magam a "hegyi hajrában" !:) Szóval motiváló egy hétvége volt! 

Az esti "buli" is szuper volt, bár a várakozásoktól eltérően talán kicsit túl csendesre sikerült, ami viszont a délelőtti program ismeretében érthető ! :) Aki végignyomta mindkét programot, annak már nem sok ereje maradt estére...:)

Szóval klassz volt, úgyhogy még egyszer köszönet Norbinak az "Elsőért" :)

(a képen a csapat egy része vasárnap reggel)

süti beállítások módosítása