INTRO

2012.01.08. 21:38

(nov.26-dec.28) 

Egy kis rövid összefoglaló, mielőtt ismertetném az újabb projektet!

 

November 26-án Mikivel futottunk egyet a János hegy környékén amikor is rosszul léptem és egy kövöm kibicsaklott a bokám. Itt még előtte vagyunk, aztán már nem volt ilyen őszinte a mosolyom! :) 

Szerencsére csak az alsó ugróízület sérült (egy szinttel a boka alatt) így nem alakult ki instabilitás, nem kellett begipszelni, de a sérülés elég komoly volt. Az első héten a járás is igen kemény kihívás volt. Annyiban viszont nem jelentett csapást a dolog, hogy szervezési okokból a PhD munkám házivédését egy hónappal előrehozták, így 6 heti munkát kellett 2 hét alatt megcsinálnom. Így az ezt követő hetekben még alvásról is alig lehetett szó, nemhogy sportolásról akkora hajtás volt, de végül sikerült lenyomni dec.16-án. Ez nekem komoly előrelépés, úgyhogy feledtette a malőrt.

A súlyomat viszont nem, ami Karácsonyt követően már kilencessel kezdődött, úgyhogy sürgősen csinálnom kellett valamit! Futni még nem tudtam, de Spinningen december 18-án a lábam már jól viselkedett ezért elkezdődhetett az új projekt, amit a következő posztban ismertetek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://op-ironman.blog.hu/api/trackback/id/tr13529935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása