Első hét - összefoglalás

2011.01.09. 17:47

Az összes tervezett edzést sikerült megcsinálni, de nem azokban az időpontokban amikor elterveztem őket.

Csütörtökön megjött a görgő, ezt raktam össze. Mire végeztem a köredzésre már nem maradt idő. Pénteken kiderült, hogy még 1-2 hétig nem működik a Life1 uszodája, ezért az úszás tolódott másnapra. Végül hétvégére egy back to back workout (by Joe Friel) jött össze, azaz mindkét nap egy ugyanolyan edzés volt. 

1. hét: 

Összes edzésidő: 7 ó 55 perc 

Úszás: 2 x , összesen 5.2 km

Bringa: 1 x 26 km

Futás: 2 x , összesen 15.3 km

Köredzés: 2 x , benne 45 km bringa

 

Következő heti terv: 8.5 óra edzés. 

 

A görgő kiválóan működik, erről majd még írok és az edzéstervről is részleteseben.

125 éves az UTE

2011.01.05. 20:05

Ma nem volt edzés, mert délután a kislányomat (8) vittem trambulinos edzésre az UTE-ba. A kisfiam (6) is szokott jönni velünk, neki ugri-bugri torna van. Előtte elmentem Zitáért az iskolájába Újpestre, ahol az évforduló tiszteletére az UTE kiállítást rendez. Mindenhol óriási plakátok hirdetik a dicsőséges 125 évet. Kislányom dagadó kebellel masírozott a folyosókon, nagyon tetszett neki, hogy ilyen „menő” helyen sportol. Már az autóban ültünk és azt hittem ejtettük a témát, de egyre csak karattyolt, hogy az UTE így, az UTE úgy, mennyire szuper ez az UTE, stb…

Végül a focira terelődött a szó, és mindenképpen tudni akarta, hogy pontosan mennyire jó csapat is az UTE. Mondtam, hogy „elég” jó. De a legjobb? Ki a legjobb? Az UTE? Hányadik az UTE?

Ezen a ponton elmerengtem. Kb. annyit értek a focihoz, hogy 2x11 ember szaladgál egy labda után a pályán. DE! A Ferencvárosban nőttem fel. Olyan gyermekkorom volt, hogy alsó tagozatban, ha véletlenül egy szerencsétlen gyerekre lila melegítőt adtak a szülei (hiánygazdaság volt), a többiek megdobálták vajas kenyérrel. Nagycsoportos óvódás koromban csakis a ZÖLD színű golyórágó volt a legmenőbb („Fradi szín”), és már kiscsoportban az egyetlen helyes válasz arra a kérdésre a homokozóban, hogy: „Te kinek szujkolsz?”, az volt, hogy: „a Fjadinak!”. Ellenkező esetben már le is sújtott a homokozó lapát…

- De az UTE a LEGJOBB??? - harsogta közben Zita türelmetlenül a hátsó ülésről.

Nyeltem egyet és végül kimondtam.

- Igen. Az UTE a legjobb!

Zita elégedetten bámult ki az ablakon. Istenem, legyen boldog gyermekkora… J

 

 

Első edzés: futás 30 perc

2011.01.04. 22:35

Eddig sikerült tartani az edzéstervet. Szép havas táj, kellemes idő (-3C), indulás 5:45-kor. P.avg: 147/min, 4.8km, 29 perc.

Második edzés: 

18:00: O2 Újpest, 60p tekerés. p.avg: 134/min.

Holnap pihenőnap... :) 

Operation Ironman

2011.01.04. 22:06

 nem erről fog szólni... 

 

...hanem erről...

www.ironman.hu


...ami nem gyerekjáték! :)

Kemény erőpróba. A felkészülés pedig még keményebb, ezt mindenki tudja. 

Kezdjük el!  

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása